Belægning

Skal du have anlagt ny terrasse, indkørsel eller lavet en stensætning, har du ramt det rigtige sted. Havenissen hjælper med store, samt små projekter i haven.

Vidste du at man bruger 90 % af tiden på jordarbejde og bundsikring og kun 10 % på selve belægningsarbejdet? Det er derfor vigtigt at få professionel hjælp eller en der ved hvad de laver når der skal laves ny belægning. Det er de 90 % der gør at din nye terrasse kan nydes mange år frem og ikke kun til det næste regnskyl.

Skal du bruge hjælp til belægning? Havenissen påtager sig belægningsopgaver, både for private og erhverv. Jeg sørger for at levere en flot, pæn og funktionel belægning. Jeg kan blandt andet stå for anlægning af ny indkørsel, terrasse eller stensætning. Havenissen tilbyder belægning, præcis som du ønsker og i præcis det materiale, du ønsker.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit projekt

Havenissen hjælper med store og små opgaver, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg kan fanges på telefon 60 28 15 28 eller mail klaus@havenissen.com eller ved at udfylde min kontaktformular.

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer