Belægning

Skal du bruge hjælp til belægning? Havenissen påtager sig belægningsopgaver, både for private og erhverv. Jeg sørger for at levere en flot, pæn og funktionel belægning. Jeg kan blandt andet stå for anlægning af ny indkørsel, terrasse eller stensætning. Havenissen tilbyder belægning, præcis som du ønsker og i præcis det materiale, du ønsker.

Professionel anlægning

Bundsikring er alfa omega, når det omhandler belægningsarbejde. Hele 90% af tiden bruges på jordarbejde og bundsikring og kun 10% på selve belægningsarbejdet. Det er derfor vigtigt at få professionel hjælp, eller en der ved, hvad de laver, når der skal laves ny belægning. Det er de 90%, der gør, at din nye terrasse kan nydes mange år frem og ikke kun til det næste regnskyl. Desuden skal belægningen passe til omgivelserne, og Havenissen rådgiver gerne om belægningstypen, så de funktionelle krav harmonerer med omgivelserne og kundernes ønsker og behov.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit projekt

Havenissen hjælper med store og små opgaver, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg kan fanges på telefon 60 28 15 28 eller mail klaus@havenissen.com eller ved at udfylde min kontaktformular.

Vil du se billeder af vores arbejde?