Drømmer du om en ny indkørsel?

​Jeg hjælper med lægning af indkørsel

Skal du bruge hjælp til flisearbejde – f.eks. en ny indkørsel? Havenissen havemand påtager sig alle former for lægning af fliser, både for private og erhverv. Jeg sørger for at levere en flot, pæn og funktionel belægning. Jeg kan bl.a. stå for anlægning af ny indkørsel, terrasse eller stensætning. Havenissen tilbyder belægning præcis som du ønsker, og i de ønskede materialer.

Jeg kører primært i og omkring Horsens, Hedensted og Vejle. Jeg har lagt indkørsler for mange tilfredse kunder – og til gode priser.

Professionel flisebelægning

Bundsikring er alfa omega, når det omhandler flisebelægning. Hele 90 % af tiden bruges på jordarbejde og bundsikring – og kun 10 % på selve belægningsarbejdet. Det er derfor vigtigt at få professionel hjælp, når der skal laves en ny belægning til f.eks. en ny indkørsel. Det er de 90 % der gør, at resultatet holder i mange år frem, og ikke kun til det næste regnskyl.

Desuden skal belægningen passe til omgivelserne. Jeg rådgiver gerne om belægningstypen, så de funktionelle krav harmonerer med omgivelserne samt dine ønsker og behov.

Hvad koster en ny indkørsel?

Din pris på en ny indkørsel afhænger af arbejdets omfang samt valg af materialer. Jeg lover dig at finde frem til den bedst mulige pris. Jeg hjælper med både store og små opgaver, så tøv ikke med at kontakte mig

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer