Nyd din have i fulde drag med opbygning af terrasse

​Få det bedste ud af din have med en træterrasse

Det er dejligt at være haveejer, men nogle gange vil man bare gerne nyde det udendørs, uden at man skal bekymre sig om vådt græs, mudder og andet.

Der er mange gode grunde til at få lavet opbygning af terrasse i din have af Havenissen anlægsgartner. Her kan du stille flotte havemøbler op, hvor du kan nyde alt fra den stille morgenkaffe til aftensmad med venner og familie.

Fordelen ved en terrasse er også, at du ikke skader græsset med dine havemøbler – og møblerne synker ikke ned i evt. blød jord. På terrassen er der altid et fast underlag, som tørrer hurtigt efter regn.

Jeg står for lægning af terrasse i området omkring Vejle, Horsens og Hedensted.

Opbygning af terrasse i flotte materialer

Jeg elsker at lægge terrasser, og med min lange erfaring er du sikret et flot og holdbart resultat i høj kvalitet. Jeg kan lægge en terrasse, som du kan bruge i mange år fremover – til en god pris.

Opbygning af terrasse sker selvfølgelig på dine præmisser, men jeg står klar med professionel vejledning og erfaring, så du får det bedste resultat.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Priser på opbygning af terrasse afhænger af materiale, størrelse, m.m. Jeg står altid klar med et billigt tilbud, så tøv ikke med at kontakte mig.

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer