Renovation af huse

Havenissen ordner ikke kun haver, men også mindre renovationer på og omkring dit hus. Hvis træværket skal have en overhaling eller der skal sættes et nyt hegn op. Kunne også være at facaden kunne klare en op pudsning, filt/armeringsnet, ny gang maling eller kalk. Havenissen kan også tilbyde malerarbejde indvendig, opsætning af loft og andre mindre opgaver i hjemmet. 

Indvendig renovering

Havenissen kan også tilbyde indvendigt malerarbejde, opsætning af loft og andre mindre opgaver i hjemmet. Så trænger huset til en kærlig hånd, ikke kun ude men inde, står jeg klar med erfaring og kompetencer til at løfte opgaven. Indvendig renovering af huset er særligt også en god måde at sætte sit eget præg i huset eller boligen.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller for få et uforpligtende tilbud. Havenissen kan fanges på telefon 60 28 15 28, på mail klaus@havenissen.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer