Renovation af huse

Skal du bruge professionel hjælp til renovering af dit hus? Hos Havenissen tilbyder jeg service i forbindelse med mindre renoveringsprojekter. Jeg påtager mig altså ikke blot opgaver angående din have, men udfører også mindre renovationer på og omkring dit hus. Så uanset om det er træværket, der trænger til en overhaling, eller der skal sættes et nyt hegn op, står Havenissen klar til at hjælpe. Ligeledes kan jeg være behjælpelig, hvis facaden kunne klare en oppudsning, filt/armeringsnet, ny maling eller kalk.

Indvendig renovering

Havenissen kan også tilbyde indvendigt malerarbejde, opsætning af loft og andre mindre opgaver i hjemmet. Så trænger huset til en kærlig hånd, ikke kun ude men inde, står jeg klar med erfaring og kompetencer til at løfte opgaven. Indvendig renovering af huset er særligt også en god måde at sætte sit eget præg i huset eller boligen.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller for få et uforpligtende tilbud. Havenissen kan fanges på telefon 60 28 15 28, på mail klaus@havenissen.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Vil du se billeder af vores arbejde?