Snerydning

Virker snerydningen som en uoverskuelig opgave og kold fornøjelse? Eller har du ikke tid til at rydde sneen, inden du skal ud af døren? Så lad professionelle sneryddere stå for din snerydning. Hos Havenissen tilbyder jeg effektiv og hurtig snerydning, så du har dén opgave mindre. Om det er fortovet eller større parkeringsarealer, står jeg klar til at rydde sneen for både private og erhverv.

Saltning efter snerydning

Snerydning er mere end blot at rydde sneen. Flere steder er det kommunes ansvar at rydde fortove samt gangarealer. Bor du dog ud til offentlige befærdede fortove eller gangarealer, har du ifølge loven pligt til selv at rydde sneen og salte disse arealer, så hurtigt som muligt. Står Havenissen for din snerydning, sørger jeg samtidig altid for at salte og sikre området efterfølgende. Jeg salter alt fra fortov uden for private husstande til store parkeringsarealer til erhverv.

Overlad snerydningen til mig

Synes du, det lyder som en uoverskuelig opgave at rydde sneen og salte? Så overlad snerydningen til Havenissen. Du kan kontakte mig på telefon 60 28 15 28 eller mail klaus@havenissen.com. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen. Så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Vil du se billeder af vores arbejde?