Årstider - Haven året rundt

Selvom der er stille og travle perioder i forbindelse med havearbejdet, går livet i haven aldrig helt i stå. Du kan muligvis selv lave mange af tingene, mens du til andre opgaver vil foretrække en havemand. Havenissen kan også bruges til rådgivning. Har du spørgsmål omkring beskæring eller pasning af græsplæne vil jeg være i stand til at rådgive dig.

Du kan også få gode råd omkring forandringer i haven, hvis du gerne vil have omlagt haven eller dele af den.

Nedenfor kan du se nogle af de ting, som der kan trænge i haven. Det er på ingen måde en udtømmende gennemgang. Haver kan være meget forskellige. Nogle har store staudebede, drivhuse, frugttræer, køkkenhaver, mens andre har ingen af delene. Det kan derfor variere meget, hvad havearbejdet vil bestå i fra have til have.

Haven om vinteren

Vinter er den mest stille periode, hvad havearbejde angår, men der er alligevel mange ting, som kan gøres, hvor du kan få brug for havehjælp.

Vinter er velegnet til en nænsom beskæring af fx æbletræer. Husk at tænke på, hvilken facon, du ønsker træet skal have. På denne årstid er det lettere at se, hvad man laver, når der ikke sidder en masse blade i vejen. Har du buske eller lignende, er vinteren også en ideel årstid til at få tyndet ud i dem. Er der visne grene, kan du også fjerne dem.

Skal du have flyttet nogle træer eller buske, er det også i løbet af vinterperioden, du skal slå til. De fleste vækster kan graves op og flyttes et nyt sted hen i haven, mens de er i hvile

Så skal din have eller udearealer stå flot hele året rundt?

Hos Havenissen har du mulighed for at gøre dette til en realitet. Ingen haver er ens, og der er derfor heller ikke nogen opgaver, der er ens. Jeg udfører de fleste projekter i forbindelse med belægning, snerydning og haveservice. En ærlig dialog og et godt håndværk er omdrejningspunktet i alt, som jeg foretager mig, da det er vigtigt for mig, at du har mulighed for at nyde din have i alle årstider.

Professionel service for private og erhverv

Havenissen tilbyder haveservice for private og erhverv nær Horsens, Stensballe og Hedensted. Det er muligt at benytte min service i forbindelse med enkeltstående opgaver, men du har også mulighed for at få fast serviceaftale efter dine ønsker og behov.

Jeg tilbyder bl.a.:

✓ Anlægning og vedligeholdelse af græsplæne
✓ Anlægning og beskæring af busk, bed og hæk
✓ Bortkørsel af affald
✓ Fjernelse af ukrudt
✓ Belægning
✓ Snerydning og saltning​

Få et tilbud der passer til dine behov

Er du interesseret i at høre mere omkring dine muligheder? Du er mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 60 28 15 28, sende en mail til klaus@havenissen.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer