Få en flot have med anlægning af græsplæne

​Når plænen er god, er alting godt

Der er mange ting, som gør en have flot og rar at være i. Det vigtigste og mest basale er dog græsplænen, som normalt er det, der fylder mest, og den man ser først. Derfor tilbyder Havenissen anlægning af græsplæne for både private og erhverv i området mellem Hedensted, Stensballe og Horsens.

Anlægning af græsplæne efter dine ønsker

Med mine mange års erfaring, har jeg helt styr på det praktiske, når det kommer til anlægning af græsplæne. Det er dog helt op til dig at vælge, hvilken slags anlæggelse af græsplæne du ønsker.

Er du i gang med nybyggeri, så kan jeg stå for anlæg af græsplæne helt fra bunden. Her kan jeg enten så græs eller lave hurtig anlægning af græsplæne med rullegræs. Her får du et resultat, som du hurtigt kan få glæde af. Er du bygherre på et større projekt, så kan jeg også anlægge alle plæner, inden nye beboere flytter ind.

En ny græsplæne er dejlig, men har du allerede en plæne, som trænger til en kærlig hånd, så kan jeg også tilbyde reparation af en skadet plæne. Derudover kan jeg lave omlægning af græsplæne, hvis du skal have nyt layout i din have.

Mine priser kommer an på opgaven og dens omfang, men de er altid billige. Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud med en god pris.

Jeg tilbyder også:

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer