Professionel snerydning

​Skal du bruge hjælp til at rydde sne på vej eller fortov?

Virker snerydningen som en uoverskuelig opgave? Eller har du ikke tid til at rydde sneen, inden du skal ud ad døren? Så lad Havenissen stå for din snerydning. Jeg tilbyder effekt og hurtig snerydning til gode priser, så du har dén opgave mindre. Uanset om det er en vej, et fortov eller et større parkeringsareal, står jeg klar til at rydde sneen.

Jeg arbejder for både private og erhverv i bl.a. Horsens, Hedensted, Stensballe og omegn.

Saltning af veje efter snerydning

Snerydning er mere end blot at rydde sneen. Flere steder er det kommunens ansvar at rydde fortove samt gangarealer. Bor du ud til offentlig befærdede fortove eller gangarealer, har du ifølge loven pligt til selv at rydde sneen og salte disse arealer (så hurtigt som muligt).

Lader du mig stå for din snerydning, sørger jeg samtidigt for at salte og sikre området efterfølgende. Jeg salter alt fra fortov uden for private husstande til store arealer for erhverv.

Overlad arbejdet til mig – til en god pris

Synes du det lyder som en kold fornøjelse at skulle stå for snerydning og saltning af veje? Så overlad arbejdet til Havenissen. Du er altid velkommen til at kontakte mig – så kan jeg give et gratis og uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer