Få en flot og praktisk støttemur til haven

​Støttemur i mange materialer

Her ved Havenissen er jeg altid klar til at hjælpe dig med at få din drømmehave. En af de ting, som både er flot og praktisk, er en støttemur. Har du en skråning i haven, som du gerne vil holde på plads, så er en støttemur løsningen. Jeg arbejder i mange materialer, så det er helt op til dig, hvad du helst vil have i lige din have. Jeg kører i området mellem Horsens, Hedensted og Stensballe.

Derfor skal du vælge en støttemur

Opbygning af en støttemur sørger for, at en skråning ikke skrider. Du slipper for en usikker jordskråning, og det kan også være flot, at haven er inddelt i flere niveauer.

Med mine mange års erfaring kan jeg også vejlede dig i de bedste materialer til din mur, så den både er flot og holder i mange år.

Jeg har timepriser fra 450 kr. + moms. Husk dog her, at du kan få servicefradrag. For en mere præcis pris på din støttemur, så skal jeg tage et nærmere kig. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på en samlet pris, hvis du ønsker flere haveopgaver udført samtidig.

Jeg står altid klar med personlig vejledning. Kontakt mig i dag for at høre mere.

Jeg tilbyder også:

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se billeder af mit arbejde?

​I januar 2019 startede jeg min virksomhed Havenissen, da jeg altid har haft en forkærlighed for havearbejde og at kunne arbejde ude i den friske luft

facebook footer